Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panou comanda sirocou Autoterm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

230 lei Lei
Brand
Autoterm
Cod produs
AUT01
Out Of stock
Descriere
Comercializam panourile de comanda pentru incalzitorele Autoterm! Suntem o societate autorizata Autoterm si asiguram contracost montajul si reparatia in garantie si post-garantie aceste incazlitoare!
Panourile de comanda beneficiaza de 3 ani garantie!

Detalii:

Panou de control manual(cel cu rotita) - Nu este echipat cu senzor de temperatura, adica nu se poate seta o temperatura ambientala. Functioneaza doar ON/OFF, se poate seta puterea de incalzire si puterea de ventilatie.
Panou de control digital(cel patratos)- Vine echipat cu senzor de temperatura, se poate seta o temperatura ambientala si el in fuctie de aceasta temperatua se porneste si se opreste. Se poate seta cand sa porneasca in zilele saptamanii la anumite ore, meniu complex, afisaj LED.
Panoau de comanda modelul COMFORT (modelul cu afisaj si rotita) - Vine echipat cu senzor de temperatura, se poate seta o temperatura ambientala si el in fuctie de aceasta temperatua se porneste si se opreste. Se poate seta cand sa porneasca in zilele saptamanii la anumite ore, meniu complex, afisaj LED.

La panuorile digitale se poate aduga separat, modul GSM, adica incazlitorul se poate controla de la distanta prin SMS sau aplicatie.

Preturi:

Panou manual - 230 RON, cu TVA!
Panou control digital - 360 RON, cu TVA!
Panoau modelul COMFORT - 550 RON, cu TVA!

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura